Παραθεριστικό πρόγραμμα του ΣΥΚΥΠ στο Ζούμπερι Αττικής για το 2017

Αγαπητοί συνάδελφοι,

ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπ. Παιδείας (ΣΥΚΥΠ) εξέδωσε στις 27/7 ανακοίνωση  για τη διαδικασία αιτήσεων για τη συμμετοχή των μελών του στο παραθεριστικό πρόγραμμα στο Ζούμπερι Αττικής για το 2017. Μετά απο επικοινωνία του ΣΠΕΑΑ με τον ΣΥΚΥΠ, μας ενημέρωσαν ότι ενδεχομένως να υπάρξει η δυνατότητα συμμετοχής και μελών του ΣΠΕΑΑ για περιορισμένο αριθμό οικίσκων.

Κάθε οικίσκος αποτελείται από 2 δωμάτια με WC/ντους και περιλαμβάνει κλιματισμό, μικρό ψυγείο και έως 4 κρεβάτια. Οι περίοδοι είναι τέσσερις (4)  των 14 ημερών, ως εξής:
1η        Δευτέρα 07  Αυγούστου έως και Κυριακή 20 Αυγούστου 2017
2η        Δευτέρα 21 Αυγούστου έως και Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου 2017
3η        Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου έως και Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017
4η        Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έως και Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Σε πρώτη φάση, όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται καλείται να στείλει τη σχετική αίτηση συμπληρωμένη, στη συνάδελφο Μαρία Κολλίγρη ( kolligri@noa.gr ) έως και την Τετάρτη 3/8. Αφού ο ΣΥΚΥΠ  ολοκληρώσει τη διαδικασία  την Πέμπτη 4/8, θα μας ενημερώσει για το συνολικό αριθμό των οικίσκων που θα διατεθούν σε εμάς και για ποια ή ποιες περιόδους. Εφόσον επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα θα ακολουθήσει και η αποστολή των αποδεικτικών κατάθεσης (15 ευρώ για τις 14 ημέρες) εκ μέρους μας.

Εκ του ΔΣ του ΣΠΕΑΑ

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΥΚΥΠ εδώ.

This entry was posted in Κατασκηνώσεις. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απαντήση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.